Scroll down for selected seat details

Бойка Велкова в "Пътят към Афродита"

Embassy of the Republic of Bulgaria - 186-188 Queen's Gate, London, United Kingdom

Online Sale Ended

Description

ПЪТЯТ КЪМ АФРОДИТА

Един спектакъл на Бойка Велкова, вдъхновен от аромат на канела, чдервено вино, мъжки устни, пропуснати нощи, думи на Исабел Алиенде и други афродизиаци.

Авторска идея и концепция: Бойка Велкова
Сценография: Венелин Шурелов и Мартин Пенев
Музикална картина: Теодосий Спасов
Снимки: Елена Спасова

Една жена и една актриса се срещат на сцената, за да си подадат ръка, за да си признаят няколко тайни, за да си споделят забавни истории и да заявят своя вкус към изкуството, храната и силата на прошепнатите слова. Дали ще успеят да си простят една на друга? “Пътят към Афродита” е спектакъл за връзката между прегрешенията и духовното израстване, за съвместното съществуване на Небесната и Телесната Афродита. Има подправки, без които животът ни би бил напълно безвкусен, точно тях и някои други афродизиаци описва този красив, сценичен разказ.


Исабел Алиенде е сред най-добрите латиноамерикански автори на всички времена. Преподава литература в престижни университети в САЩ и пише романи, статии, пиеси и произведения за деца. Книгите и са превеждани на повече от 35 езика, а от тях са продадени над 65 милиона копия. Родена е през 1942 г. в Лима, Перу, а днес сама казва за себе си, че живее с единия крак в Чили, а с другия в Калифорния. В книгата и “Къщата на духовете” е описана седемдесетгодишната история на нейното семейство. Всеки нов неин роман започва точно на датата 8 януари и целият и живот върви в стила на онова, наречено някога “магически реализъм”. Исабел Алиенде е носителка на Националната награда за литература на Чили за 2010

Location

186-188 Queen's Gate, London, United Kingdom